Monday 26 March 2012

Óvodai évzáró

A lányok pénteken lezárták az elmúlt óvodai évet és most egy hét szünet van. 
A logikát nem értjük egészen pontosan, mert az egy hét szünet után kinyit az ovi, hogy áprilisban a lelkes gyerekcsapat rendelkezésére álljon, de április végén jegelni kell a lelkesedést két hónapra, mert május, június ismét szünet. A Gábor aranyos ember, csak túl sok mindent akar érteni. Most azzal kinozott, hogy miért nem április végén lesz évzáró, és utána két hónapos nyári szünet. Kérdését megköszöntem és javasoltam összpontositson fontosabb dolgokra.
Az évzáró alkalmából a törpék kitettek magukért és minden csoport kis műsorral készült. A csajok csoportja az időjárást választotta előadása témájául. A többi csoportnál röviden ismertették, hogy a daljáték miről szól, ez nálunk sajnos elmaradt. Igy csak következtetni tudok arra, hogy valószinűleg lányaink voltak a vihar. Vagy az eső monszun idején. Vagy valami hasonló.
Képriport alább:
Szinpad
Két lelkes vihar

Az egyik csoportban a kislányok hagyományos ruhákba öltöztek fel. Helyesek voltak.

 

Ő pedig a hosszú lófarka dacára egy kisfiú. Aki szikh. Vannak páran az oviban. Kezdetben össze is voltam zavarodva, mert nem minden rövid hajú gyerek fiú  és nem minden hosszú hajú gyerek lány.

2 comments:

  1. Az hagyján, hogy melyik fiú melyik leány, de a mi európai szemünknek ők olyan egyformák, mint ahogy nekik meg mi vagyunk nehezebben értelmezhetőek:))

    ReplyDelete
  2. Az indiaiaknak nagyon hasonló arcuk van, mint nekünk, úgyhogy általában nekünk nem esik nehezünkre megkülönböztetni őket.

    ReplyDelete